Reviews

Hieronder vindt u reviews over de praktijk.
Ook een review schrijven? Mail deze naar info@osteopathie-lifeismotion.nl o.v.v. “review”.

Vrouw, 34 jaar:
Betreft: specialisme gynaecologie in de osteopathie

Vol vertrouwen is Annabel mijn behandeling gestart. Bij het begin van de behandeling heeft ze voorzichtig een uitspraak gedaan wat het resultaat zou kunnen zijn. Voor mij was het een droom, te mooi om waar te zijn.
Drie jaar geleden ben ik bevallen van een prachtige dochter. Helaas heb ik aan de bevalling veel pijn overgehouden. Dit zorgde voor een gigantische belemmering in mijn dagelijks leven bij veel activiteiten. Fietsen was bijvoorbeeld niet mogelijk door de druk op mijn bekkenbodem.
Voordat ik bij Annabel kwam was ik al twee jaar bezig om een professional te vinden die me hierbij kon helpen. Meerdere gynaecologen en andere zorgprofessionals in de reguliere zorg. Uiteindelijk adviseerde ze: pijnbestrijding (voor mij was dit geen optie).  Minimaal acht zorgprofessionals in de complementaire zorg verder, uiteindelijk kwam ik gelukkig bij Annabel terecht.
Na de tweede behandeling heb veel verlichting van de pijn ervaren.
Inmiddels zijn we aan het eind van het behandeltraject en mijn droom is waarheid geworden. Mijn pijn is volledig verdwenen en ik kan alle dagelijkse activiteiten weer. Ik kan ‘gewoon’ leven. Voor mij is dat enorm waardevol omdat ik ook weet dat het anders is geweest.
Ik ben Annabel enorm dankbaar, alsof er een engeltje uit de lucht is komen vallen die me geholpen heeft.
Woorden schieten te kort om mijn gevoel uit te drukken.
Fantastisch! Wat een professionele vrouw die met zorg en liefdevolle aandacht haar werk uitvoert!

Janneke met dochter Renske van 9 maanden:
Betreft: behandeling van een baby

Ons dochtertje is geboren met de vacuümpomp en heeft vanaf haar geboorte een extreme voorkeurshouding gehad.
Op advies van het consultatiebureau zijn we na één maand naar de kinderfysiotherapeut geweest. Met veel oefenen hebben we telkens de beide zijden gelijk kunnen trekken qua ontwikkeling. Toen Renske 6 maanden was ben ik toch naar osteopaat gegaan om haar na te laten kijken. Het bleek dat ze de nodige blokkades had in het lichaam en na één behandeling rolde Renske al om. Daarna zagen we veel verbetering van de klachten en is er geen verschil tussen de ontwikkeling van links en rechts. Renske is behandeld door zowel Annabel als Ellen en beiden zijn goed in hun vak en heel erg lief voor haar geweest.
Ik ben dus ook heel erg blij dat ik met ons dochtertje naar de osteopaat gegaan ben!