Reviews

Hieronder vindt u reviews over de praktijk.
Ook een review schrijven? Mail deze naar info@osteopathie-lifeismotion.nl o.v.v. “review”.

Vrouw, 34 jaar:
Betreft: specialisme gynaecologie in de osteopathie

Vol vertrouwen is Annabel mijn behandeling gestart. Bij het begin van de behandeling heeft ze voorzichtig een uitspraak gedaan wat het resultaat zou kunnen zijn. Voor mij was het een droom, te mooi om waar te zijn.
Drie jaar geleden ben ik bevallen van een prachtige dochter. Helaas heb ik aan de bevalling veel pijn overgehouden. Dit zorgde voor een gigantische belemmering in mijn dagelijks leven bij veel activiteiten. Fietsen was bijvoorbeeld niet mogelijk door de druk op mijn bekkenbodem.
Voordat ik bij Annabel kwam was ik al twee jaar bezig om een professional te vinden die me hierbij kon helpen. Meerdere gynaecologen en andere zorgprofessionals in de reguliere zorg. Uiteindelijk adviseerde ze: pijnbestrijding (voor mij was dit geen optie).  Minimaal acht zorgprofessionals in de complementaire zorg verder, uiteindelijk kwam ik gelukkig bij Annabel terecht.
Na de tweede behandeling heb veel verlichting van de pijn ervaren.
Inmiddels zijn we aan het eind van het behandeltraject en mijn droom is waarheid geworden. Mijn pijn is volledig verdwenen en ik kan alle dagelijkse activiteiten weer. Ik kan ‘gewoon’ leven. Voor mij is dat enorm waardevol omdat ik ook weet dat het anders is geweest.
Ik ben Annabel enorm dankbaar, alsof er een engeltje uit de lucht is komen vallen die me geholpen heeft.
Woorden schieten te kort om mijn gevoel uit te drukken.
Fantastisch! Wat een professionele vrouw die met zorg en liefdevolle aandacht haar werk uitvoert!